Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Biz bitti demeden bitmez 

Samsunspor

"Tüm kamuoyu devre arasında 'bu takım bitti' derken adeta küllerimizden doğduk" diyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Herkes düşeceğimizi düşünüyordu. Artık bütün spor kamuoyundan bize destek mesajları geliyor. İşimiz daha bitmedi. Bu şekilde devam edip sezon sonunda başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Kadromuzda stoper orijinli oyuncu hiç yok. Bu açığı kapatmak için herkes saha içerisinde 2 kişilik mücadele ediyor. İyi niyetle birbirlerinin açığını kapatmaya çalışıyorlar. Takımımızda stoperimiz gerçekten yok. Bunun başka bir örneği yoktur. 4 maçtır üst üste yenilmiyoruz. Bu 4 maçta sadece 2 gol yedik ve 8 puan aldık" dedi. 

HERKES DÜŞECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜ AMA ... 

Kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Defansta görev alan oyuncular hata yapmamak için büyük mücadele veriyor. Herkes, tüm kamuoyu devre arasında, ‘bu takım bitti’ derken adeta küllerimizden doğduk. Herkes düşeceğimizi düşünüyordu. Artık bütün spor kamuoyundan bize destek mesajları geliyor. İşimiz daha bitmedi. Bu şekilde devam edip sezon sonunda başarıya ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZİ ÇOK ÇALIŞARAK KAPATIYORUZ 

Tüm spor kamuoyunun Samsunspor’a düştü gözüyle baktığının altını çizen Coşkun Zeren, "Takımımız devre arasında kayyuma kaldı. Ondan önce de bir dönem başkansız ve yönetimsiz kaldı. Transfer tahtamızı açamadık. Bir de kadrodaki oyuncularımız bir bir serbest kaldı. Noksan olan bölgelerimiz var. Bu noksanlarımızı çok mücadele ederek ve çalışarak kapatmaya gayret ediyoruz. Şu anda kadar bunda başarılı olduk. Bu ay içerisinde 6 maç daha oynayacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.