Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Biri atıyor diğeri tutuyor

Samsunspor

Samsunspor'da herkesin gözü dünyaca ünlü forvet Georgios Samaras ve kaleci Sifakis'te. Bu ikilinin sezon içindeki performansı şampiyonluk yolunda kırmızı beyazlı ekip için büyük önem taşıyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da herkesin gözü Yunanlı yıldızlarda. Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Alpay Özalan'ın büyük gayretleri sonrasında takıma kazandırılan ünlü forvet Georgios Samaras ve milli takım kalecisi Sifakis'in Samsunspor formasıyla neler yapabileceklerini merak ediyor. Hiç kuşkusuz ki takıma büyük katkı sağlayacak Yunanlı yıldızlar, Samsunspor'u şampiyon yapmaya  geldiklerini söylediler. Atılan imzalar sonrasında ilk çalışmalarına çıkan Samaras ve Sifakis taraftarın büyük bir ilgisiyle karşı karşıya kaldılar. Bu durum yıldız oyuncuları oldukça memnun etti.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Samsunspor'un şampiyonluk hedefinde bu iki isimin sergileyecek olduğu performans büyük önem taşıyor. Kırmızı beyazlı ekipte başarılı olmak için çalışacaklarını dile getiren ikili, "Taraftarımızın heyecanı bizlere ayrı bir motivasyon sağladı. Takım arkadaşlarımızla birlikte Samsunspor'u ligde hak ettiği yere Süper Lig'e taşımak için kararlıyız. Seyircimizi Pazar akşamı oynayacağımız maçımıza bekliyoruz" diye konuştular.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.