Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bırakıp gitmek bana yakışmazdı

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, bu kadar sıkıntının içinde istifa edip Samsunspor'u tek başına bırakmaya gönlünün razı olmadığını söyledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, bu kadar sıkıntının içinde istifa edip Samsunspor'u tek başına bırakmaya gönlünün razı olmadığını söyledi. Öylesine bir başarısızlığın içinde olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İpekoğlu, "Kongre kararın oluşturduğu sıkıntılar var. Bu sıkıntılar içerisinde yeni gelecek yönetimli oturur konuşuruz. Bizle devam etmek isterlerse ederiz, istemezlerse istifa eder, çeker gideriz" dedi.

ÇOK BÜYÜK SIKINTI VAR

Federasyona başvuran oyuncu sayılarının çok fazla olduğunu da sözlerine ekleyen İpekoğlu, "Kongre var. Yabancı transferi yapılacak. Yerli oyuncuların birçoğunun kalması gerekiyor. Onların paralarının ödenmesi lazım. Transfer tahtasının kaldırılması gerekecek. Bu sorunlar içerisinde kendimizi sorumlu hissettik. İstifa edip gitmemiz Samsunspor’a ciddi sıkıntılar doğurur diye düşünüyorum. Kongre sürecini bekleyeceğiz. Kongre sonrasında duruma bakacağız" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.