Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bırakın kazanmayı ayakta bile zor durdular

Samsunspor

İstanbulspor karşılaşmasını mutlak kazanması gereken Samsunspor'da futbolcuların sahada ki vurdum duymaz tavırları taraftarları çıldırttı. 90 dakika boyunca kaleye gitmekte zorlanan kırmızı beyazlı oyuncuların, ayakta duracak güçleri bile yoktu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, bugün sahasında aldığı İstanbulspor beraberliğiyle ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı. Sahada futboldan uzak bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlı oyuncular, galibiyet adına hiç bir varlık gösteremedi. Koskoca 90 dakikada rakip kaleye iki tane şut atabilen kırmızı beyazlı oyunculara, tribünleri dolduran binler, büyük tepki gösterdiler. Samsunspor, bu sonuçla ligde 34 puanda kaldı. 

NE YAPTIKLARINI BİLMİYORLAR 

Haftaya Eskişehirspor deplasmanına gidecek kırmızı beyazlılar, daha sonra evinde Denizlispor ile ligin finalini oynayacak. Şu anda matematiksel olarak kümede kalma şansı devam eden Samsunspor'un futbol olarak vasatın altında bir görüntü sergilemesi taraftarları büyük endişeye sürüklüyor. Eğer kırmızı beyazlılar, Eskişehirspor ve sonrasında ki Denizlispor karşılaşmaşlarından 4 puan çıkaramaz ise sezon sonunda ligde kalma şansını yitirecek gibi görünüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.