Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bir sezonda o takıma tam 6 gol attı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un formda golcüsü Erhan Şentür'ün Sakaryaspor'a karşı şansı tutuyor. Geçen sezon Bandırmaspor formasıyla bir sezonda tam 6 gol attığı Körfez ekibine Pazar günü bu kez kırmızı beyazlı formayla rakip olacak usta golcünün bu maçı da boş geçmeyeceği güçlü bir ihtimal.

Yılport Samsunspor, Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile ilk yarının son maçını oynayacak. Kırmızı beyazlı ekibin gol yollarındaki en büyük kozu yine Erhan Şentürk olacak. Geçtiğimiz yıl Bandırmaspor forması giyen Erhan Şentürk aynı grupta bulunan Sakaryaspor ile 17 Aralık 2017 tarihinde Bandırma’da oynanan müsabakada 3 gol birden atarak takımının 4-1’lik galibiyetinde büyük rol üstlendi.

BAŞARILI İSTATİSTİK 

Erhan Şentürk bu kez 5 Mayıs 2018 tarihinde Sakarya’da oynanan bu maçın rövanşında da Bandırmaspor’un 5-1 kazandığı maçta yine 3 gol atarak takımının 5-1 kazandığı müsabakada büyük rol oynadı. Usta golcü, Sakaryaspor maçlarında gol oranının yüksek olduğunu belirterek, “İnşallah yeni takımım Samsunspor ile hafta sonu oynayacağımız Sakaryaspor maçında da gol ya da goller atarak istatistikleri bozmam” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.