Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bir başkanın feryadı

Samsunspor

Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Samsunspor ekonomik olarak çok kötü bir durumda. Bunu bir kardeşiniz, dostunuz olarak söylüyorum. Yalvarıyorum, şu emekler heba olmasın. Daha henüz bir vergi borcunu bile ödeyemeyen bir takımın şu anda çok zor günlerini yaşıyoruz. Buradan yalvarıyorum birisi çıksın gelsin, Allah rızası için bu takıma el ayak olsun" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Çaykur Rizespor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.com'a çok özel açıklamalarda bulundu. Karışık duygular içinde olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz bakın neler söyledi; "Bugün statda olan herkes takımının üst düzey mücadelesine şahitlik etti. Bundan bir hafta önce bütün değerlerini yitirmiş olduğunu düşündüğümüz takımın ayağa kalkışını gördü bugün Samsun.

ÇOK DEĞERLİ BİR PUAN ALDIK

Lig liderinden çok değerli bir puan aldık. Kadrosunda ligin piyasa değerinin çok üstünde bonservis bedeline sahip bir oyuncu topluluğuna karşı kora kor bir oyun sergiledik. Ben bu sezon ilk defa Samsun'da bu sene böyle isteki ve hırslı bir mücadele gösteren; Samaras'ın 70 metre defansa gelerek yardım ettiği, Ayite'nin orta saha da top kazanmak için adeta savaştığı o güzelliği gördüm. Bu gelecek haftalar için umut verici bir durum.

YÖNETİM OLARAK ENDİŞELENİYORUZ

Bizi endişelendiren tek şey var; her defasında söylüyorum bakın, Samsunspor ekonomik olarak çok kötü bir durumda. Bunu bir kardeşiniz, dostunuz olarak söylüyorum. Yalvarıyorum; şu emekler heba olmasın daha henüz bir vergi borcunu bile ödeyemeyen bir takımın şu anda çok zor günlerini yaşıyoruz. Bu borçlar bir ay sonra daha da katlanarak artacak. Buradan yalvarıyorum; birisi çıksın gelsin, Allah rızası için bu takıma el ayak olsun.

GEÇMİŞ ARAŞTIRILIYOR KİMSE MERAK ETMESİN

Bizler çalışıyoruz ama bir yere kadar. Şu güzellik, bu büyü bozulmasın. Hali vakti yerinde olan insanlar gelsin, yönetim kurulacaksa yönetim kursunlar, destek olalım. Zaten kulübün geçmişi araştırılıyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Düzgün 7 tane arkadaşımızla aslanlar gibi mücadele ediyoruz. Geceli - gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama takıma ekonomik olarak bir şeyler katma noktasında son derece sıkışık durumdayız. Bu konuda büyüklerimizden destek bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.