Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bilet alan taraftarlar ne yapacak ?  Kimse mağdur  edilmeyecek

Samsunspor

Yılport Samsunspor'un, Pazar günü sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının seyircisiz oynanacağı kesinleşmiş oldu. Bu gelişmenin ardından karşılaşmaya 5 bin bilet satan kırmızı beyazlı kulübün, taraftarlarına para iadesi yaparak seyircisini mağdur etmemesi bekleniyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını sebebiyle, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Yılport Samsunspor'un, Pazar günü sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının seyircisiz oynanacağı kesinleşmiş oldu. Bu gelişmenin ardından karşılaşmaya 5 bin bilet satan kırmızı beyazlı kulübün, taraftarlarına para iadesi yaparak seyircisini mağdur etmemesi bekleniyor. Konuyla ilgili olarak şu ana kadar Samsunspor Kulübü'nden herangi bir açıklama yapılmadı. 

GÖZLER YÖNETİMDE

Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden kulüp yetkilelerine seslendi. Samsunsporlu taraftarlar, Zonguldak Kömürspor maçı biletlerini erken alanlar için burada.tv nin kendilerine maçı canlı olarak izleyebilmeleri için yayın şifresi göndermesi talebinde bulundu. Kırmızı beyazlı ekip, yaşanan son gelişmenin üzerine yarın bir araya gelecek ve taraftarlarının isteklerine cevap vermek için görüş alış verişinde bulunacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.