Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Besim Hoca’dan taraftara: Bizi yalnız bırakmayın

Samsunspor

Tecrübeli teknik adam, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. 12.adama her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayın. Samsunspor hepimizin. Çaykur Rizespor maçını kazanarak güzel bir seri yakalayıp üst sıralara tırmanışa geçmek istiyoruz” dedi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, yarın oynanacak Karadeniz derbisinde taraftarından takımına destek istedi.  Tecrübeli teknik adam, “Çok zor bir dönemden geçiyoruz. 12.adama her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmayın. Samsunspor hepimizin. Çaykur Rizespor maçını kazanarak güzel bir seri yakalayıp üst sıralara tırmanışa geçmek istiyoruz” dedi. 
 

İÇ SAHADA İYİYİZ 
 

Takım olarak bu sezon özellikle iç sahada iyi bir istatistik oluşturduklarını kaydeden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, “Samsunspor taraftarıyla bütünleşdiğinde çok başarılı saha sonuçları alabiliyor. Bunun örneklerini geçtiğimiz yıllarda gördük. Bunun devam etmesini istiyoruz. Samsunspor büyük bir camia” diye konuştu. 


MORAL MOTİVASYONUMUZ TAM 


Kısa süre olmasına rağmen oyuncularıyla hemen kaynaştıklarını ifade eden Samsunspor teknik direktörü Durmuş şunları söyledi; "Futbolcularımızın çalışma tempoları gayet iyi. Moral motivasyon yönünden bazı eksiklikler vardı biz bunları tamamlamaya çalıştık. İnşallah yarın taraftarımızında büyük desteğiyle sahadan işimize yarayan bir sonuçla ayrılacağız.”


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.