Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Besim Hoca son sözünü söyledi 

Samsunspor

Teknik direktör Besim Durmuş bugünkü antrenman öncesinde Ayite, Chibuike ve Angan ile özel olarak görüştü. Durmuş oyuncularına, "Arkadaşlarınıza ve bu şehre karşı sorumluluklarınız var. Çaykur Rizespor karşılaşmasında çıkıp kendinize yakışır bir mücadele ortaya koyun buna mecbursunuz" diye konuştu.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin hücumda büyük umutlar beslediği isimler Jonathan Ayite, John Chibuike ve Angan'ın teknik direktör Engin İpekoglu'nun istifası sonrasında ki performansları büyük merak konusu oldu. Bugün antrenman öncesinde takımın yeni teknik direktörü Besim Durmuş, bu oyuncularla yaklaşık bir saat süren özel bir görüşme yaptı. Kendilerinden bundan sonraki kalan maçlarda üst düzey bir performans beklediğini söyleyen teknik direktör besim durmuş, "Arkadaslariniza, takıma ve bu şehre karşı sorumluluklarınız var. Unutmayın. Çaykur Rizespor karşılaşmasında çıkıp kendinize yakışır bir mücadele ortaya koyun buna mecbursunuz" diye konuştu.

GEÇMIŞI UNUTUN 

Oyuncuları Jonathan Ayite, John Chibuike ve Angan'ın bu ligin üzerinde birer isim olduklarını hatırlatan teknik direktör Besim Durmuş, "Hep beraber üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Bu takım daha iyi yerlere layık. Bunu da başaracak olmama sizlersiniz. Bu takımın bir parçası olarak sizi sorumluluklarınızı yerine getirmeye davet ediyorum. Sizlerden Çaykur Rizespor karşılaşmasında güzel bir başlangıç yapmanızı istiyorum" diye konuştu. Durmuş'un konuşmasının ardından 3 oyuncu da bundan sonra her şey çok farklı olacak diye söz verdi. 

Haber - Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.