Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Beşiktaş genç stoper için Samsunspor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor... Y.EMRE YUVADAN UÇUYOR MU ?

Samsunspor

Kırmızı beyazlı forma altında bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Yunus Emre Çift İstanbul takımlarının radarına girmeyi başardı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, genç stoperin peşinde. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Yunus Emre Çift İstanbul takımlarının radarına girmeyi başardı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, genç stoperin peşinde. Yunus Emre için Samsun'dan dostlarını arayarak bilgiler topladığı öğrenilen deneyimli teknik direktörün Başkan Ahmet Nur Çebi'ye özel bir rapor sunduğu ifade edildi. Teknik direktör Güneş'in, yeni sezon yapılanmasında Yunus Emre Çift'i takımda görmek istiyor.  

BAŞAKŞEHİR DE DEVREDE 

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun takıma gelişiyle birlikte mükemmel bir performans ortaya koyan 19 yaşındaki stoper, 27 maçta forma giydi. Bir de gole imza atan genç futbolcu, Beşiktaş'ın yanı sıra Başakşehir Kulübü'nün de yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında. Teknik direktör Eroğlu, dün oynanan Bodrumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada isim vermeden bazı oyuncularına teklifler geldiğini doğrularken; son kararı Başkan Yüksel Yıldırım ile yapılacak değerlendirmeler sonrasında vereceklerini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.