Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Beraberlik  isyan ettirdi 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin, Giresunspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönmesi taraftarı isyan ettirdi. Sosyal medyada taraftarlar, takımını eleştiri yağmuruna tuttu. 

Yılport Samsunspor, Giresunspor deplasmanında üst üste 3'ncü; toplamda ise 5'nci berabirliğini aldı. Giresunspor karşısında sergilenen kötü futbol ise camiayı gelecek haftalar adına tedirgin etmeye başladı. Kırmızı beyazlı ekibin son üç maçta; Adana Demirspor (1-1), Altınordu(1-1) ve son olarak Giresunspor (0-0) beraberliği göze çarpıyor. Kırmızı beyazlı ekibin bundan sonraki haftalarda alacağı sonuçlar ise büyük merak konusu olmaya başladı. 

3 HAFTADIR KAZANAMIYORLAR 

Ligde gecen 10 haftalık periyotta bir türlü istenen güzel futbol ve başarılı sonuçları alamayan kırmızı beyazlı ekip haftaya sahasında Tuzlaspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Bu maçta sergilenecek futbol ve alınacak sonuç kırmızıbeyazlı ekibin şampiyonluk yolundaki iddiasını da bir kez daha gözden geçirmesine neden olacak. Samsunsporlu taraftarlar, bir an önce takımlarının hem skor hem de oyun olarak istenen düzeye gelmesini istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.