Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Beraberliğimizi bozamazlar! Sakarya taraftarına yakışmayan hareket

Samsunspor

Sakaryaspor Tatangalar Kale arkası tribününde aramıza sızmış, Samsun tribününün açığını kollayan kahpeler tarafından olayın gerçekleştirdiği öğrenilmiş ve "gereği yapılarak" şeref yoksunlarının elinden pankartın kopan kısmı alınmıştır. Emanetiniz en yakın zamanda teslim edilecektir.

Samsunspor Haber – Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, Yılport Samsunspor’un tribündeki asılı pankartının çalınarak yırtılmasıyla ilgili olarak maçın hemen ardından bir basın bildirisi yayımladı. İşte Tatangalar’ın o açıklaması; Bugün tamamen isteğimiz dışında Sakaryalılık ve Sakaryasporluluk bilinci ile uzaktan yakından alakası olmayan münferitlerin sebep olduğu olayları şiddetle kınıyoruz. Sakarya ve Samsun şehri geçmişten sıkı bir bağ ile bağlanmış iki güzide dost şehirdir. Geçen hafta Samsun'da gördüğümüz misafirperverlik ve bugün şehrimize gelen misafirlerimize gün içindeki davranışlarımız bunun somut göstergeleridir. 

EMANETİNİZ EN KISA ZAMANDA TESLİM EDİLECE

Olayların patlak verdiği an tribün liderlerimizin koşarak bölgeye gidip olayları bitirmesi de olayın tamamen münferit kişilerce yapılmaya çalışıldığının bir aynasıdır. Kale arkası tribününde aramıza sızmış, Samsun tribününün açığını kollayan kahpeler tarafından olayın gerçekleştirdiği öğrenilmiş ve "gereği yapılarak" şeref yoksunlarının elinden pankartın kopan kısmı alınmıştır. Emanetiniz en yakın zamanda teslim edilecektir. Suçsuz günahsız 16 yaşındaki çocuğa vurarak pankart çalmayı mevzu edinen karaktersiz şark kurnazlarının kahpe oyunları Anadolu'nun birliğini bozmaya yetmez! Samsunlu kardeşlerimize kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz. Saygılarımızla...

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.