Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Benito Raman SÜRPRİZİ

Samsunspor

Marius'un kart cezalısı, Ercan Kara ve Dimata'nın maç eksiği ve beraberinde ki formsuzlukları nedeniyle forvet rotasyonunda oyuncusu kalmayan Samsunspor'da teknik direktörü Markus Gisdol, ileri uçta sürpriz bir isme yer vermeyi düşünüyor. 

Samsunspor Haber - Marius'un kart cezalısı, Ercan Kara ve Dimata'nın maç eksiği ve beraberinde ki formsuzlukları nedeniyle forvet rotasyonunda oyuncusu kalmayan Samsunspor'da teknik direktörü Markus Gisdol, ileri uçta sürpriz bir isme yer vermeyi düşünüyor. Devre arası transfer döneminde kırmızı beyazlı ekibin renklerine kattığı Raman Binoto'yu pazar günü oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Ankaragücü karşılaşmasında forvette oynatmanın planlarını yapan Alman teknik adamın, bu konu üzerinde ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma içeriside olduğu öğrenildi. 

ROTASYON HAZIRLIĞI 

Hafta içinde yapılan taktik antrenmanlarda özellikle forvette değişik varyasyonlar deneyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Markus Gisdol, bu konuda ki son kararını maç günü verecek. Öte yandan sakatlıkları devam eden Emre Kılınç ve Benasser'in Ankaragücü maçında oynayıp oynamayacaklarına da sağlık ekibinin raporuna göre karar verecek olan Alman teknik adamın, en büyük kozunun taraftarları olacağını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.