Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Beıns sport Samsunspor’a ekranlarını kapattı

Samsunspor

TFF 1. ligi yarın (Cuma günü) oynanacak Ankaragücü – Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlarken, bu sezon yayın hakkını alan beın sport Samsunspor'a ekranlarını kapattı. 

Samsunspor Haber - TFF 1. ligi yarın (Cuma günü) oynanacak Ankaragücü – Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla başlarken, bu sezon yayın hakkını alan beın sports Samsunspor'a ekranlarını kapattı. Kırmızı beyazlı ekibin Pazar akşamı sahasında oynayacağı Gazişehir Gaziantep maçını canlı yayın programına almayarak herkesi büyük şoka uğrattı. Özellikle gurbette yaşayan Samsunsporlu taraftarlar, yayıncı kuruluşun telefonlarını adeta kilitledi. 


GURBETTE Kİ TARAFTARLAR AYAKLANDI


Samsunspor'un maçının canlı olarak yayınlanmasını isteyen kırmızı beyazlı taraftarlar, beın sports'tan bu hatadan en kısa sürede dönülmesini istiyor. Öte yandan yayıncı kuruluş ligde oynanacak 9 karşılaşmanın 5'ini naklen yayınlarken diğer karşılaşmaları ise yayın yapmama kararı aldı. Gelen yoğun tepkiler üzerine beın sports'un yeni bir program yapacağı dilden dile dolaşmaya başladı bile. Ancak kesin olan ilk hafta Samsunspor maçında yayın olmayacağı. Yayıncı kuruluşun TFF 1. Ligde ki ilk hafta maç programı şu şekilde oluştu:


Haber: Özgür KALANBAK 

11 Ağustos Cuma: 

20.00 Ankaragücü - BB-Erzurumspor beIN SPORTS 2


12 Ağustos Cumartesi: 

19.00 Ç.Rizespor - Manisaspor beIN SPORTS 3 

21.00 İstanbulspor - Eskişehir beIN BOX OFFİCE 3


 

13 Ağustos Pazar:


20.00 Boluspor - Giresunspor beIN BOX OFFİCE 3


 


14 Ağustos Pazartesi: 


20.00 Elazığspor - Altınordu beIN SPORTS 2

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.