Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bayram Hoca, tepkiler sırasında taraftara yaptığı hareketin anlamını açıkladı... Alkışlayarak  ‘EYVALLAH’  dedim

Samsunspor

Teknik direktör Bayram Bektaş, "Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak ‘eyvallah’ dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş'a tepkiler çığ gibi. Sezon başından itibaren oynanan 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 de yenilgi alan teknik direktör Bayram Bektaş'ın istifasını isteyen taraftarlar, dün akşam oynanan Manisa FK karşılaşmasında toplu halde Bayram Hocayı istifaya çağırdı. Tepkiler sırasında tribünlere dönerek alkış yapan tecrübeli teknik adam bu hareketiyle daha da büyük tepki çekti. 

ADAM GİBİ GELDİM ADAM GİBİ GİDERİM 

Kendisiyle ilgili yükselen istifa seslerine ilişkin olarak şunları söyledi; "Ligin başındayız. Bu takım çok çabuk ayağa kalkar, istenilen seriyi de yakalar. Ben görevimin başındayım. Taraftar bağırır, istifaya çağırır. Ben görevimin başında olduğumu yineliyorum. Taraftar istifaya çağırdığında tepki göstermedim, alkışladım. Benim taraftara saygım sonsuz. Alkışlayarak ‘eyvallah’ dedim. Ben buraya adam gibi geldim, adam gibi giderim. Oynanan oyundan memnunum, skoru alamadık”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.