Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bayram Hoca'nın ayrılmasını bekleyenler yine hayal kırıklığına uğradı... BU MAÇTA  İSTİFA ETMEDİ

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor maçı sonrasında da istifa etmedi. Bayram Hoca, "Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik” dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Çaykur Rizespor maçı sonrası şunları söyledi; “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Ortaya çok güzel bir mücadele örneği koydular. Maça da iyi başlamıştık. 2 tane üst üste gelen basit hatadan topu uzaklaştıramadık. Rakibe verdik. Onun devamında da rakip şut attı ve kendi oyuncumuza çarptı ve gol oldu. Üst üste gelen hatalardan dolayı 1-0 geriye düştük. Gol atmak için de fırsatları bulduk. Zaman zaman da orta sahada sıkıntı yaşadık. Rakibin ofansif orta sahasının sürekli arkaya sarktığında adam paylaşımında bir sıkıntı yaşadık. İkinci devre bunu biraz daha dengeledik. 

ÇOK ÇALIŞIYORUZ

İlk maç hariç, diğer maçlarda sürekli geriye düşüp, beraberliği yakalayıp, zorlayan bir takımız. Öne de geçebilirdik. Geriye düşmüşken maçı kazanabilecek kalitede bir kadromuz var. Pas anlamında kontrolü aldıktan sonra rakip uzun topa döndü. Uzun topa döndüğünde mesafeler açıldı. Orada da dönen topu aldık ve daha organize ataklar geliştirdik ama sonuçlandıramadık. En üzüldüğüm nokta böyle bir maçta Süper Lig’ten de düşmüş olsalar Çaykur Rizespor da büyük bir camia ve bir gücü var. Biz bu güce karşı bir direnç gösterdik. Son saniyede antrenmanda çalıştırdığımız pozisyonu da tam istediğimiz gibi yakaladık. O topu kötüye kullandık. Onu atsak maç bitiyordu. Üzgünüm. Buradan 1 puanla dönüyoruz. Bu saha ve deplasmanda oynamamıza rağmen güzel bir mücadele örneği gösterdik."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.