Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bayram Hoca, Manisa FK maçını kazanacaklarını söyledi... Samsunspor seri peşinde 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Bayram Bektaş, Manisa FK karşılaşmasıyla beraber galibiyet serisi yakalamayı hedeflerini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, Manisa FK karşılaşmasıyla beraber galibiyet serisi yakalamayı hedeflediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Bektaş, “Kadro olarak başka beklentilerim de vardı. Bugüne baktığımızda başkanımızdan tutun bütün çalışanların, tesistekilerin bu oluşumda katkıları var. Bu takımın böyle olmasında herkesin katkısı var. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Altay maçını kazandık. Eyüp maçında oynadığım oyunla galibiyet bekliyordum. Erzurum maçında da galibiyet bekliyordum" dedi.

MUTSUZ OLAN KİMSE YOK

Tecrübeli teknik direktör Bektaş, "Oynadığımız maçlarda parametrelere bakılırsa bana hiçbir takım üstünlük sağlayamadı. Ben eleştiriye açığım. Gol atamıyorum. Bu çocuklara moral vermemiz lazım. Bu çocuklar bunu hak ediyor. Yüzde 100 şampiyonuz diyorlar. Mutsuz olanın burada işi yok. Samsunspor camiasında mutsuz olan biri olmamalıdır. Bu taraftarı hiç kimsenin üzmesine hakkı yok. Özellikle bu hafta kazanarak, Manisa maçında bir seri yaparak taraftarımıza hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.