Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bayram Hoca Kazanan kadroyu  bozmayacak

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş, geçtiğimiz hafta Altay karşısında kazanan kadroyu Eyüpspor maçında da bozmayacak. 

Samsunspor Haber - Sezona İzmir deplasmanında Altay galibiyetiyle müthiş bir başlangıç yapan Samsunspor'da rota Cumartesi akşamı sahasında oynayacağı zorlu Eyüpspor maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Bayram Bektaş, geçtiğimiz hafta Altay karşısında kazanan kadroyu Cumantesi akşamı saat 20.00 da oynanacak Eyüpspor maçında da bozmayacak. Takımın hücum zenginliğinden memnun olan tecrübeli teknik adam Fofana, Harris, Laura'yı yine bir arada kullanacak. Şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleriyle oynayacak Samsunspor'da tek hedef 3 puan. 

İLK ON BİR BELLİ 

Kırmızı beyazlı ekibin geçen haftada olduğu gibi Eyüpspor maçına da kalede Szumski ile başlaması bekleniyor. Savunma hattında stoperlerde Alim ve Yusuf yer alırken; sağ da Zeki sol da ise Mücahit formaya giyecek. Savunma bloğunun hemen önünde ise Osman ve Celil yer alacak. On numara pozisyonunda ise Boldrin'i göreceğiz. Kanatlarda Fofana ve Harris oynarken; ileri de ise Laura olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.