Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Batu Kaplan, teknik direktörlerini kulüp hocası metoduyla bulacaklarını söyledi... Samsunspor 4 PRO LİSANSLI hoca ile çalışacak

Samsunspor

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Doğru ismi takımın başına getirmek istiyoruz. Kulüp hocası metoduyla yapacağız bu işi. Gelecek hocamızın kendi ekibi olacak ama biz Samsunspor'un kendi hoca kadrosunu oluşturuyoruz şu anda. Burada kaliteli isimler olacak" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, camianın teknik direktör konusunda biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Gazeteci Salım Yıldız'a konuşan Kaplan şunları söyledi; "Çok yanlış bir algı aslında. Hocayı hemen açıklayın konusu. Lig oynanmıyor, kamp başlamadı, hoca konusunda bu kadar neden baskı var anlamak mümkün değil. Burada acele edilecek bir durum yok. Sonuçta kampımızın tarihine daha var, lig daha henüz yeni bitti. 

SAKİN OLMALIYIZ 

Bizim hocayı hemen belli etmemiz için bir argümanımız yok. Biz de bu zamanı değerlendiriyoruz. Doğru ismi takımın başına getirmek istiyoruz. Kulüp hocası metoduyla yapacağız bu işi. Gelecek hocamızın kendi ekibi olacak ama biz kendi Samsunspor'un hoca kadrosunu oluşturuyoruz şu anda. Burada kaliteli isimler olacak. Şöyle söyleyeyim; belki Süper Lig takımları bile iki pro lisanslı hoca bulamayacakken biz Samsunspor olarak 4 pro lisanslı teknik adamla çalışacağız.  Bunun için bu kadar süredir bekliyoruz". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.