Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Batu Kaplan teknik direktör konusunda konuştu;  BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK BİR İSİMLE ANLAŞACAĞIZ

Samsunspor

Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Takımın başına getireceğimiz hoca öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştıracak kapisetede bir isim olmalı. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle bizi bir üst lige taşıması gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber-Samsunspor'da teknik direktör bilmecesi devam ediyor. Ligin bitime 6 hafta kala Fuat Çapa ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar ile tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör arayışları hala sonlandıralamadı. Bu konuda hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuduklarını ifade eden Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, takımın başına getirmeyi düşündükleri teknik direktörün sıradan bir isim olmayacağını söyledi. Kaplan katıldığı bir televizyon programında sözleşme imzalayacakları teknik direktörü şu şekilde tanıttı; 

İKİ İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ 

"Takımın başına getireceğimiz hoca öncelikle bizi şampiyonluğa ulaştıracak kapisetede bir isim olmalı. Bilgi birikimi ve tecrübesiyle bizi bir üst lige taşıması gerekiyor. Biz bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Oyuncu transferlerinde keza aynı; bu ligi bilen bu ligde oynamış Türk oyuncuların yanına yabancılarıda monte edip iyi bir kadro kurup önümüzdeki sezon Süper Lig'e çıkmak. Hedefimiz bu şekilde. Şunu da söylemeleyim ki sosyal medyada haberleştirilen hiç bir teknik direktörle anlaşmayacağız. Bizim görüştüğümüz 2 isim var. Başkanımız Yüksel Yıldırım, iki adaydan bir tanesinde karar verecek" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.