Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Zihni Şahin Samsunspor'da 

Samsunspor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Şehrimizin gururu Samsunspor'umuzun kıymetli futbolcularını ve teknik heyetini Utaş Uşakspor deplasmanı öncesi ziyaret ederek başarılar diledik. Yüreğini ortaya koyarak çabalayanlar her zaman başarıya ulaşacaktır" dedi. 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Pazar günü deplasmanda Utaş Uşakspor'a konuk olacak Yılport Samsunspor'lu futbolcularla zorlu 90 dakika öncesinde bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ile de bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, toplantı salonunda kırmızı beyazlı oyunculara konuştu. 

UYANIK YAKINDAN İLGİLENDİ

Samimi bir havada geçen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Şehrimizin gururu Samsunspor'umuzun kıymetli futbolcularını ve teknik heyetini Utaş Uşakspor deplasmanı öncesi ziyaret ederek başarılar diledik. Yüreğini ortaya koyarak çabalayanlar her zaman başarıya ulaşacaktır. Bunu sağlayan kulüp yönetimimizi ve takımımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılar çocuklar" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.