Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, yıldız oyuncuyla İstanbul'da bir araya geliyor... YILDIRIM FOFANA İLE  GÖRÜŞECEK 

Samsunspor

Morkye Fofana'nın Samsunspor'daki kaderi belli oluyor. Şu ana kadar bir kaç kez görüşme yapılan yıldız oyuncuyla anlaşma sağlanamamıştı. Fofana konusunda son noktayı Başkan Yüksel Yıldırım, Cuma günü İstanbul'da oyuncuyla yapacağı toplantının ardından koyacak. 

Samsunspor Haber - Morkye Fofana'nın Samsunspor'daki kaderi belli oluyor. Sezon sonru itibariyle kırmızı beyazlı ekiple olan sözleşmesi sona erecek olan Morkye Fofana'nın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olmuştu. Şu ana kadar bir kaç kez görüşme yapılan yıldız oyuncuyla anlaşma sağlanamamıştı. Fofana konusunda son noktayı Başkan Yüksel Yıldırım, Cuma günü İstanbul'da oyuncuyla yapacağı toplantının ardından koyacak. 

KAPLAN KONUŞTU 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Fofana ile ilgili görüşlerini belirten Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Fofana ile alakalı olarak ise, başkanımız Tuzlaspor maçından önce ya da sonra kendisi ile görüşecek. Ama Fofana ile alakalı hiçbir problem yok. Her şey bizim istediğimiz şekilde ilerliyor. Kendisi sezon sonunda serbest statüde olacağı için birçok takımın yüksek rakamlar vermesi normal. Şunun bilinmesini isterim ki Fofana önümüzdeki sezonun planlamasında bizimle olacak” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.