Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, oyuncularının hak ettikleri maaşlarını almaya devam edeceğini söyledi

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım,  covid19 virüs salgınına bağlı yaşanan ekonomik kriz nedeniyle Dünya çapında bir çok kulüp oyuncularından maaş indirimine gitmesi yönünde talepte bulunurken;  Samsunspor olarak kendilerinin böyle bir istek içerisine girmeyeceklerini söyledi. 

Samsunspor Haber - Çi'in Wuhan kentinde başlayarak hızla yayılan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle birçok spor organizasyonu ertelendi. Futbol kulüpleri küresel salgın ilan edilen Kovid-19 virüsü nedeniylele ekonomik olarak zorluklar yaşamamak için futbolculardan maaşlarında indirim talep ederken; gözler Yılport Samsunspor'a çevrildi. Konuyla ilgili olarak katıldığı bir programda net konuşan Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncularının hak ettikleri maaşlarını almaya devam edeceğini söyledi. 

BAŞKAN NET KONUŞTU

Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım'ın konuyla ilgili tam olarak söyledikleri ise şu şekilde; Bizim mevcut futbolcularımızdan maaş indirimi gibi bir talebimiz olmadı. Ben şampiyon olduktan sonra hepsinin alınlarından öpeceğim. Hakları neyse onları vereceğim." Başkan Yıldırım'ın bu açıklaması futbolcu ve teknik kadro arasında büyük bir mutluluğa yol açarken; kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medyada bu haberin altına Yüksel Yıldırım gibi bir başkanları olduğu için çok şanslı oldukları yorumlarını yaptılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.