Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, İsmail Kartal görüşmesinde sonuç bugün belli oluyor... SAMSUNSPOR'A  GELECEK Mİ ? 

Samsunspor

Bayram Bektaş'tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın geleceği konuşuluyor. Başkan Yüksel Yıldırım, dün tecrübeli teknik adamla özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal ile dün özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekibin, takımı emanet etmek istediği tecrübeli teknik adam, Başkan Yüksel Yıldırım'a 'Başkanım Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum' dedi. Buna rağmen Samsunspor'un teklifini değerlendireceğini ifade eden teknik direktör İsmail Kartal'ın nihai kararını bugün vereceği öğrenildi. 

F.BAHÇE'DE KALİTESİNİ İSPATLADI 

Hocalık kariyerinde Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Erzurumspor olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemlerle sükse yarattı. İsmail Hoca, Fenerbahçe'deki ilk döneminde 46 maça çıkıp 2.17 puan ortalaması yakalarken, geçtiğimiz sezon ikinci Fenerbahçe döneminde yine farkını ortaya koydu. Kartal, her ne kadar 1.95'lik bir puan ortalamasına sahip olsa da, ligde havlu atmış olan Kanarya'yı şampiyonluk yarışına yaklaştırıp ligi 2. bitirmesiyle taraftararın gönlünde taht kurdu.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.