Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, camiadan takımlarına biraz sabır göstermelerini söyledi... Daha iyisini yapacağız BİZE GÜVENİN 

Samsunspor

Süper Lig'e Sivasspor deplasmanından alınan 1 puanla başlayan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım, "Daha iyisini yapacağız. Daha transfer dönemi bitmedi. Bu sezon  Samsunspor çok daha iyi bir takım olacak. Oyuncularıma ve Teknik ekibime güveniyorum. Bize güvenin. Sabır istiyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sivasspor deplasmanından alınan bir puanın çok önemli olduğunu söyledi. Twitter hesabından bugün bir mesaj yayınlayan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Daha iyisini yapacağız. Daha transfer dönemi bitmedi. Bu sezon  Samsunspor çok daha iyi bir takım olacak. Oyuncularıma ve Teknik ekibime güveniyorum. Bize güvenin. Sabır istiyoruz. Atatürklü armayı izlemeye ve desteklemeye devam edin" dedi. 

SİVASSPOR'A TEŞEKKÜR 

Öte yandan memleketi olan Sivas'ta çok güzel ağırlandıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, "Dün bizi memleketim Sivas'ta mükemmel ağırlayan Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Odyakmaz Başkana ve Yönetim Kuruluna Samsunspor Kulüp olarak çok teşekkür ediyoruz. Sivasspor Kulübü'ne ve sizlerle yeni sezonda başarı diliyoruz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.