Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, Bayram Hoca ile nihai kararını bugün açıklayacak... VEDA ZAMANI

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş'ın takımdaki geleceği bugün sonuçlanıyor. Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor FK Yönetim Kurulu olarak yarın acil olarak toplanıp ilk 5 haftadaki kötü gidişatın sonlandırılması için gerekli kararları vereceğiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Bayram Bektaş'ın takımdaki geleceği bugün sonuçlanıyor. Çayktur Rizespor maçı sonrasında Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından çok üzgün olduğunu belirten bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım, haftalardır ağır eleştirilere rağmen takımın başında görevine devam eden teknik direktör Bayram Bektaş ile ilgili de çok önemli ipuçları verdi, 

KARAR BUGÜN AÇIKLANACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, 1-1 sona eren Çaykur Rizespor maçının ardından camiaya şu mesajı yolladı; "Çok üzgünüm. Bugün Rizespor maçında alınan beraberlikden dolayı taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayım. Samsunspor FK Yönetim Kurulu olarak yarın acil olarak toplanıp ilk 5 haftadaki kötü gidişatın sonlandırılması için gerekli kararları vereceğiz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.