Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, Batu Kaplan arasındaki polemikte gerginlik tırmanıyor... SONUNDA MAHKEMELİK OLDULAR  

Samsunspor

Bir taraftarın 'Batu Kaplan' geri gelsin tweeti ile başlayan Yüksel Yıldırım - Batu Kaplan polemiğinde gerginlik artıyor. Başkan Yıldırım bugün katıldığı bir radyo programında Kaplan için 'Kümesteki tavukları tilkiye emanet ettik' dedi. Bu demecin hemen ardından Kaplan'da Yüksel Yıldırım'a 5 kuruşluk dava açacağını duyurdu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve kırmızı beyazlı ekibin eski sportif direktörü Batu Kaplan arasındaki polemik bugün çok değişik bir boyut aldı. Her şey bir taraftarın twitter üzerinden 'Batu Kaplan' geri dönmeli mesajıyla başladı. Daha sonra ikili sosyal medya üzerinden birbirlerini hedef alan sözler sarfederken olay bugün Başkan Yıldırım'ın radyospor'ta yaptığı açıklamalarla başka bir boyut kazandı. 

YILDIRIM TOPA TUTTU

Başkan Yıldırım, "Bundan söyle transfer pazarlığını ben yapıyorum ... Geçmişte bu işi bazı genç arkadaşlara verdik. Kümesteki tavukları tilkiye amenat etmişiz. İsim de vereyim Batu Kaplan ile Uğur Can .. Millet benden bu ikisinin yaptıklarının evraklarını istiyor. Ne evraki ... Geatan Laura'nın menajeri 150 bin euro'nun kime nasıl verildiğini açık açık anlattı. Dauglas Tanque de 100 bin euro, Novikovas ve Ahmet Sağat'ta alınan paralar ... Beni konuşturmasınlar. Bütün transferler tek bir menajer üzerinden yapıldı. Samsunspor taraftarı şunu bilsin Yüksel Yıldırım nediyorsa doğrudur. Ben iş adamıyım. Ben de yalan dolan olmaz" dedi. 

ARTIK SUSMAYACAĞIM

Bu demecin ardından Batu Kaplan'dan Yüksel Yıldırım'a 5 Kuruşluk dava açacağını söyledi. Batu Kaplan: Yalan ve iftiralarından dolayı bu şahsa “5 Kuruşukluk Maddi Manevi Tazminat Davası”açacağım. Bu zamana kadar sustum ama bu saatten sonra kimse kusura bakmasın elimdeki tüm ıslak imzalı dökümanları FİFA ve TFF ile paylaşacağım.AHMET SAGAT'ın Menemenspor'dan transferi ile başlıyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.