Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yılmaz ve Genç kampanyaya destek olacaklar mı?

Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin dışındaki tüm belediyeler sözünde durarak Samsunspor’a destekte bulundular. Şimdi gözler Başkan Yılmaz ve Genç’e çevrildi.

Samsun haber - Samsun Valisi Osman Kaymak’ın, geçtiğimiz günlerde belediye başkanları ile düzenlendiği toplantıda başkanlardan destek sözü alınmıştı. O toplantıda tüm belediyelerin kendilerine düşen rakamı en genç Cuma gününe kadar Valiliğe teslim etmesi gerekiyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Canik Belediyesi’nin dışındaki tüm belediyeler sözünde durarak kendilerine düşen miktarı Vali Osman Kaymak’ın öncülüğünde başlatılan kampanyaya bağışladı. 

BÜYÜKŞEHİR VE CANİK’TEN KAMPANYAYA DESTEK GELMEDİ

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de bu bağlamda Samsunspor’a 1 milyon TL destek vereceği ifade edildi. Canik Belediyesi ise bu toplantıya katılmayarak büyük tepki çekse de Samsunspor’a destek için başlatılan kampanya da Başkan Osman Genç’in yer alıp almayacağı ise büyük bir merak konusu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Canik Belediye Başkanı Genç’ten yarına kadar kendilerine düşen destek miktarını Vali Osman Kaymak’a teslim edilmesini istiyor.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.