Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım İlk transferi açıkladı 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor maçı çıkışında taraftarların büyük sevgisiyle karşılaştı. Aracından inerek taraftarlarla sohbet eden Yıldırım, ikinci devrenin ilk transferi olarak Tomane'yi açıkladı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adanaspor maçı çıkışında taraftarlarla bir araya geldi. Kırmızı beyazlı futbolseverlerin büyük sevgisiyle karşı karşıya kalan Başkan Yıldırım, ısrarlı sevgi gösterilerine karşılık vermek için aracından aşağıya indi. Bu esnada büyük bir alkış koptu ve Başkan Yıldırım, herkesin merak ettiği transfer konusuna açıklık getirdi. Taraftarların ısrarcı transferleri sorması üzerine konuşan Başkan Yıldırım,  Tomane'nin ligin ikinci devresinde yeniden takımda olacağı müjdesini verdi. 

GİDECEKLER DE BELLİ 

Takımın transfere ihtiyacının olduğunu kendilerinin de gördüğünü söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Herkesin bildiği üzere Boldrin ile yollarımızı ayırdık. Sırada Novikovas var. Sakatlığının uzun sürmesinden dolayı tecrübeli sol bek oyuncumuz Mücahit ile de büyük olasılıkla yollarımızı ayıracağız. Orta saha iyi bir 8, gerekirse 10 numara belki 6 numara bakıyoruz. Devre arasında herkes problemli oyuncusunu göndermeye çalışıyor. İyi oyuncuyu kimse salmıyor, yurt dışından gelenler uymuyor” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.