Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım, yüksek maliyetli oyuncularından indirime gitmelerini istedi... Samsunspor'dan maaş indirimi  talebi 

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, geçmiş yıllara oranla bu sene daha mütavazi ve ekonomik bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak takımda yüksek maliyeti olan isimlerden gelecek sezon için alacaklarında indirime gitmeleri istenecek. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, yeni sezona birçok konuda radikal kararlarla başlıyor. Büyük umutlarla başlanan bu sezon Süper Lig hedefini tek golle kaybeden kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım, geçmiş yıllara oranla bu sene daha mütavazi ve ekonomik bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak takımda yüksek maliyeti olan isimlerden gelecek sezon için alacaklarında indirime gitmeleri istenecek. 

TEKNİK ADAM AÇIKLANIYOR 

Bu çalışmaya bağlı olarak Yılport Samsunspor yönetimi ilk olarak takımdaki yabancı ve yerli oyunculardan maaş indirimi istiyor. Özellikle Brice Djedje, Kewin Boli, Tomane olmak üzere Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz, Gökhan Alsan'a bu talepte bulunan kırmızı beyazlı yönetim teklifin kabul edilmemesi halinde gerekirse bu oyuncularla yollarını ayıracağı öğrenildi. Öte yandan teknik direktör konusunda da yönetim dev adımlar atıyor. Önümüzdeki hafta içinde bu sorununda çözüleceği ve anlaşma sağlanran ismin kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.