Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım; 'Yepyeni bir şampiyonluk kadrosu ile karşınızda olacağız'

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yeni sezon ilk kampımız 20 Temmuz'da Gerede'de başlıyor! Nerde kalmıştık demek için yepyeni bir şampiyonluk kadrosu ile karşınızda yeşil sahalarda olmayı dört gözle bekliyoruz" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesinde camiaya umut dolu mesajlar verdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Yeni sezon ilk kampımız 20 Temmuz'da Gerede'de başlıyor! Nerde kalmıştık demek için yepyeni bir şampiyonluk kadrosu ile karşınızda yeşil sahalarda olmayı dört gözle bekliyoruz. Pandemi süresince hizmet veremediğimiz yeşil sahalara, tüm güvenlik ve hijyen önlemleriyle dönüyoruz" dedi. 

TARAFTAR SABIRSIZ 

Kırmızı beyazlı taraftarlar ise yeni sezonun başlamasını büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini açıkladılar. Başkan Yıldırım'ın twitter'dan yayınladığı mesajlarına binlerce yorum atan Samsunsporlu taraftarlar, "Başkan Yıldırım ve teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a güvenimiz sonsuz. İnşallah TFF Birinci Lig'de de hem saha sonuçları hem de oynayacağımız futbolla adımızdan söz ettirmek istiyoruz" dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.