Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım, Saviceviç'e sahip çıktı ... Ligin en kaliteli oyuncularından 

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Takım olarak bir kırmızı çizgilerinin olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Savicevic bu ligin en kaliteli oyuncularından birisidir. Sizi topu ayağında olana bakmayın. Şirket ve Dernek Yönetim Kurulumuzun ve benim tek derdim ve sevgimiz var o da Samsunspor.  Gerisi boş ve teferruattır" dedi.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada Vukan Saviceviç hakkında yapılan olumsuz eleştirelere cevap verdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım,  "Amacımız Samsunspor'da yeni takım kurmak değil, Türkiye'nin en Örnek ve Yeni bir Kulübünü Avrupa Standartlarında yaratmaktır. Bunu da Allah'ın izniyle İnşallah bir yıl içinde tamamlamayı düşünüyoruz. Bize önerilen oyuncuları beğenmedik. Hocamızın oyun stiline uymuyor" dedi. 

BİZİM DE KIRMIZI ÇİZGİMİZ VAR 

Takım olarak bir kırmızı çizgilerinin olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Savicevic bu ligin en kaliteli oyuncularından birisidir. Sizi topu ayağında olana bakmayın. Şirket ve Dernek Yönetim Kurulumuzun ve benim tek derdim ve sevgimiz var o da Samsunspor.  Gerisi boş ve teferruattır. Samsunspor'umuzun son 3 yıldan beri var olma mücadelesi için biz aralıksız, durmaksızın çalismaya devam ediyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.