Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım, Samsunspor'un oyun anlayışı ve kültürünü açıkladı... İşte yeni model SAMSUNSPOR

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, "Samsunspor'u bu sene Karadeniz insanı gibi her maçta inatçı ve vazgeçmeyen bir takım olacak şekilde yaratmak istiyoruz. Bu artık Samsunspor'un oyun anlayışı ve kültürü olacaktır" diye konuştu.  

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların resmiyette ayrılmasının ardından hoca konusunda arayışlarda başladı. Daha önce İbrahim Üzülmez ile bir görüşme yapan ancak bu isimle anlaşamadığı bilinen kırmızı beyazlı ekibin, en fazla 2 hafta içinde yeni bir teknik direktörlü sözleşme imzalaması bekleniyor. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesi kendilerine hedefe götürecek 10 maddelik bir plan yaptıklarını söyledi. 

HOCA KONUSU ÇÖZÜLÜYOR 

Bir anlamda Samsunspor'un gelecek yıllarını da garanti altına alacak çalışmanın uzun vadede başarı getirmesi planlanıyor. İlk olarak teknik direktör seçimi ile yola çıkacaklarını dile getiren Yıldırım şunları söyledi; En fazla 2 hafta içinde Samsunspor'a yakışan ve camiayı mutlu edecek olan iyi bir tecrübeli hoca ile sezona başlamak istiyoruz. Samsunspor'u bu sene Karadeniz insanı gibi her maçta inatçı ve vazgeçmeyen bir takım olacak şekilde yaratmak istiyoruz. Bu artık Samsunspor'un oyun anlayışı ve kültürü olacaktır." 
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.