Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım: Polat'ın Süper Lig ve Avrupa'dan talipleri var... Avrupa'nın  radarında 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncuları Polat Yaldır'ı Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok kulübün istediğini söyledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, altyapıya yaptıkları yatırımın meyvelerini toplamaya başladıklarını söyledi. Katıldığı bir programda Yunus Emre Çift ve Polat Yaldır gibi genç oyuncularından övgüyle bahseden Başkan Yıldırım, "Yunus Emre, bu sezon iyi bir çıkış yakaladı. Ben oyuncumuzun kendisini geliştermeye devat etmesi durumunda ileri de Ozan Kabak ve Çağlar Söyüncü gibi yıldız bir isim olacağına inanıyorum" diye konuştu. 

GLOBAL OLACAĞIZ 

Yine altyapıdan fark yaratan bir diğer isim olan Polat Yaldır'ın ise şu an Süper Lig ve Avrupa'dan bir çok kulübün kendisine talip olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Samsunspor olarak gençlerimize önem veriyoruz. Altınordu gibi biz milli ve yerli olmayı değil global olmayı düşünüyoruz. Dünyanın hemen hemen yer yerinden gelecek vadeden oyuncuları tarayarak uygun gördüğümüz isimleri kadromuza katacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.