Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım itiraf etti ... BÜYÜK BİR  HATA YAPTIM 

Samsunspor

Kendisi için özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında 'Açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim' diyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Ben büyük bir hata yaptığımı anlıyorum ve açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim. Bugünkü bana yapılanları görünce. Çünkü bu insanlar nankör" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam yayınlanan 'Taraftarın Sesi' programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendisi için özellikle sosyal medyada yapılan eleştiriler sonrasında 'Açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim' diyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, programda çok çarpırıcı sözler sarfetti. Başkan Yıldırım, "Ben büyük bir hata yaptımı anlıyorum ve açık ve net söylüyorum; ben Samsunspor'a gelmemeliydim. Bugünkü bana yapılanları görünce. Çünkü bu insanlar nankör. 

HEP DESTEK OLDUM 

Ben Erkut Tutu'ya  yol parası veriyordum deplasmanda takımın konaklaması için otel parası veriyordum. Reklamlar, yardımlar bir kere adımı hiç bir yerde geçirmedim. İsmail Uyanık dönemi aynı şeyleri yaptım Bankalardan krediler çektim adıma bunları ödemek için ne zorluklar çektim. İnsanlar kalp krizi geçirmişti, ben şimdi bütün bu sıkıntıları bertaraf etmişim güzel bir hava yakalamışız ilk defa Samsunspor Kulübü tarihinde rahmetli Menteşoğlu'ndan sonra; Hasbi Menteşoğlu dönemi ekonomik olarak bir parlak dönem geçti. 

BEN GELDİM HATA MI ETTİM 

Ondan bu yana bir dönem de İsmail Uyanık başkanlığında geldi, sonrasında sıkıntılı süreç başladı. 1995-96 sezonu sonrasında 2000'den bu yana Samsunspor rahatlık yüzü görmedi. Ankarada bakanlıklar önünde yatılıyordu. Valililikler, belediyelerin desteğine rağmen o dönem yine de bu takım ne doğru dürüst bir şampiyonluk yaşadı ne de bir başarı yakaladı. Üstüne üstlük bir de ne oldu tarihimizde ilk kez eski statüyle 3.Lig'e düştük. Biz geldik hata mı ettik. Dediler ki bu Samsunspor sahipsiz İsmail Uyanık ile bir yola çıktık olmadı .Bu gayet normal biz de Uyanık ile yollarımızı medeni bir şekilde ayırdık. Ben kendisine bu kulübü alması için teklif ettim bana; param olsa bu işi kendim yapardım o nedenle bu kulüp sana yakışır deyip gitti. O günden bugüne kadar ben tek başıma bu kulübü bir yerlere getirmeye çalışıyorum" 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.