Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım'ın hedefinde kimler var? Birilerinin dolduruşuna  gelip...

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız. Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, B.B Erzurumspor maçı sonrasında twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu. 'Hiçbir Samsunsporlu oyuncu kaybetmek istemez. Bu bizim DNA'mızda varolan bir genetik yapıdır. Bu asla değişmedi, değişemez ve değişmeyecektir' diyerek başlayan açıklamalarının devamında Başkan Yıldırım şunları söyledi; "Biz genç ve yeni bir takımız. Bu Lig'de asla şampiyonluğu düşünmüyoruz demedik ve demeyeceğiz. Samsunspor'un ölüsü şampiyonluğa oynar. Biz bu sezon geleceğin Samsunspor takımının temellerini gençleştirme yaparak ve eski papaz oyuncuları göndererek attık.

ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Yeni ve daha genç ama çok arzulu bir oyun oynayacak bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Tabikide biz bu takımla bu sezon şampiyonluğa oynayacağız. Ben bu takıma sonuna kadar  güveniyorum. Mühim olan önce komple bir takım olmak. Fuat Çapa hocamız bu nedenle bizimle çalışıyor. Sakatlıklarla uğraşmaktan henüz ideal 11'imizle oynamaya bir türlü başlayamadık. Ama bu önümüzdeki milli maç arasından sonra ilk defa tam kadro olup Lig maçlarımıza çıkacağımıza inanıyoruz. Bu sezon herkesin herkesi yenebileceği bir lig oynanıyor. Bu nedenle bu köprünün altından daha çok sular akacaktır. Lig daha çok uzun bir maraton olup ligin boyu henüz kısalmaya tam başlamadı. Daha sezon sonuna kadar oynayacağımız 27 maçımız var.

TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ

Sizler Samsunspor düşmanlarının yıllardır yapamadığını son dönemlerde birilerinin dolduruşları ile planlı bir şekilde yaparak bizleri üzüp bu sezon şampiyonluk hedefimizden uzaklaştırmakla kalmayıp zor durumlara da sokmaktasınız. Biz Samsunspor takımı olarak düştüğümüz bu yerden bir kere daha nasıl çıkacağımızı iyi biliyoruz. Ama kötü gündeki gerçek destekçilerimiz ile yolumuza devam etmeyi de anlayabiliyoruz. İyi gün dostu olmayı herkes yapabilir ama  mühim olan kötü gün dostu olmaktır. Taraftarımızla birlikte ancak kulüp olarak biz bir bütünüz ve istediğiniz futbolu ancak siz 12. adamların desteği ile stadlarımızı doldurarak oynayabileceğimizi sizler kadar bizde biliyoruz. Sizleri türbünlere bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.