Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım'dan taraftara kötü haber geldi... YABANCI TRANSFERİ YAPAMAYACAĞIZ

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda içinde bulundukları durumu şu sözlerle ifade etti:  Kadro içinde yabancı futbolcu sayımız azalmadıkça yeni bir yabancı transferi yapamayacağiz". 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda içinde bulundukları durumu şu sözlerle ifade etti:  yabancı oyuncu sayımız azalmadıkça yeni bir yabancı transferi yapamayacağiz... Gazeteci Ersin Sarıalioğlu'na konuşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, "Kadroda yer alan yabancı oyuncu sayımızı düşürmek için bir çok seçenek var. Bu ihtimaller üzerinden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

TARAFTARA KÖTÜ HABER 

Transferin bitmesine sadece 3 gün kaldı ancak kırmızı beyazlı ekip şu ana kadar bir tek Benito Raman’ı renklerine bağladı. Kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncularla görüşmeler yoğun olarak devam ederken; gelinen noktada hiç bir isim takımdan ayrılmayı kabul etmedi. Durum gösteriyor ki kırmızı beyazlı ekip, devre arası transfer dönemini bir yabancı transferiye sonlandıracak. Öte yandan Samsunspor'un yerli oyuncu transferi için arayışları ise devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.