Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım, arkasından konuşup beste yapanlara seslendi: YÜZÜME KONUŞUN  DÜET YAPALIM  

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Arkamdan konuşup beste yapanlar, hadi bakalım şimdi yüzüme konuşun; DÜET yapalım! Size inat bende bu Samsunspor'u öyle böyle Şampiyon yapacağım. Su akar yolunu bulur. Beni daha yeni tanımaya başlıyorsunuz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada yer alan transfer haberlerinden canlarının yandığını söyledi. Kendisine sosyal medya hesaplarından Goebbels'in “Yeterince büyük bir yalan söyler ve sürekli tekrar ederseniz, sonunda halk buna inanır" sözünü paylaşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Malesef Samsun'da da durum böyle olmaya başladı ve bilen bilmeyen herkes konuşuyor ve inanıyor. Bu durumdan en çok benim ve takımıdaki oyuncuların ve de Hoca'nın canı yanıyor" diye konuştu. 

SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK 

Bu tweetinin ardından yeni bir mesaj daha yazan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım şunları söyledi; "Arkamdan konuşup beste yapanlar, hadi bakalım şimdi yüzüme konuşun; DÜET yapalım! Size inat bende bu Samsunspor'u öyle böyle Şampiyon yapacağım. Su akar yolunu bulur. Beni daha yeni tanımaya başlıyorsunuz. Hayatım boyu hep savaştım ve kazandım. İnananların hikayesi mutlu biter.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.