Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Yıldırım açıkladı İşte Djedje'nin serbest kalma bedeli belli...

Samsunspor

Geçen sene aldığımızda eleştirilen, bugün de gönderiyoruz diye eleştirildiğimiz Djedje de bizimle olmayacak. 100 bin Euro bonservis bedelini getirecek, yollarımız ayrılacak" diye konuştu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yabancı oyuncularla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, Esin Hakaj ile yollarını mecburen ayırdıklarını söylerken; bir değir isim Darri'nin de takımdan ayrılacağını duyurdu. Halk Gazetesi'nden gazeteci Alper Cabbar'a konuşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Yabancı kuralına takılan Esin Hakaj takımdan ayrıldı, Brahim Darri de ayrılacak. Geçen sene aldığımızda eleştirilen, bugün de gönderiyoruz diye eleştirildiğimiz Djedje de bizimle olmayacak" dedi. 

DARRİ DE AYRILACAK 

Djedje'nin 100 bin Euro bonservis bedelini getirme şartıyla serbest kalacağını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Bazı taraftarın transfer konusunda bizi eleştirmesine üzülüyorum. Bilmedikleri konularda yorum yapıyorlar. Geçen sene yaşananlar, bu sene ki transfer politikası hakkında her şeyi anlatacağım, zamanını bekliyorum. Gidenler-kalanlar netleşsin, transfer dönemini kapatalım, konuşulacak çok şey var” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.