Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Uyanık’ın büyüklüğü 

Samsunspor

İnegölspor deplasmanında dışarda kalan taraftarının üzüntüsüne ortak olan Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, "Ben sizi asla satmam. İsterseniz buradan bir kahveye gidip maçı beraber izleyelim" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, İnegölspor deplasmanında stada giremeyen yüzlerce taraftarına sahip çıkarak büyüklüğünü bir kez daha gösterdi. Maçın başlamasına sayılı dakikalar kala protokolde oturan Başkan Uyanık, gelen bir haber üzerine soluğu stat dışına içeri alınmayan taraftarlarının yanında aldı. Taraftarının sorunlarını dinleyen Başkan Uyanık, çözüm bulmak için yoğun bir çaba sarfetti. 

UYANIK BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAH GÖSTERDİ

Kırmızı beyazlı taraftarlara stat içinde yer bulabilmak için uzun süre mücadele veren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık taraftarın yoğun baskısına, "Hep beraber gidelim kahveye maçı birlikte izleyelim. Ben sizi asla satmam" diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine yüzlerce Samsunspor taraftarı, başkan Uyanık'ı alkış yağmuruna tuttu. Daha sonra Başkan Uyanık'ın dışarıda kalan taraftarını stada alabilmek için yaptığı girişimler sonuç verdi ve Samsunspor taraftarı stat içinde kendine yer buldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.