Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Uyanık'tan  Vali Kaymak'a ziyaret

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak, kendisini ziyaret ederek yeni yılını kutlayan ve Yılport Samsunspor'a yapılacak altyapı tesisleri hakkında bilgi sunan Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'a teşekkür ederek, altyapı tesis çalışmalarına destek olacağını belirtti.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Kulüple ilgili son gelişmeler ve yakın zamanda yapılacak altyapı tesisleriyle ilgili Vali Kaymak'a bilgiler aktaran Başkan Uyanık, ziyaretten son derece memnun ayrıldı. Samsun Valisi Osman Kaymak'ta Uyanık'ın ziyaretini Valiliğin sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. 

İYİ YILLAR DİLEDİ 

Vali Kaymak, tesisler konusunda da Başkan Uyanık ve yönetiminin her zaman yanında olduğunu söyledi. Uyanık'ta, Samsunspor kulübüne bugüne kadar gösterdiği yakınlık ve destekleri için bir kez daha teşekkür etti. Yılport Samsunspor taraftarının gönlünde taht kurun iki isim Vali Osman Kaymak ve Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'ın beraber çekindiği ziyaret fotoğrafının altına Samsunsporlu taraftarlar övgü dolu mesajlar bıraktı.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.