Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Uyanık Genk  ekibinin sunumunu izledi 

Samsunspor

Futbol Akademisi İşbirliği Protokolü kapsamında dün Samsun’a gelen Genk’in 3 antrenörü bugün altyapı ve futbol okulu antrenörlerine sunum yaptı. Sunumu Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ta izledi. 

Samsunspor Haber - KRC Genk Akademi Sportif Direktörü Koen Daerden’ın kulüplerin akademi organizasyonu hakkında yaptığı sunuma Başkanı İsmail Uyanık, Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Altyapı İdari Sorumlusu Mehmet Aydın’da katıldı. Ayrıca KRC Genk antrenörleri sabah U15 ve U16 takımları, akşam da U17 ve U19 takımlarının antrenmanlarını takip etti.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Belçika 1. Lig ekiplerinden ve 2018-2019 sezonu şampiyonu KRC Genk ile yapılan eğitim protokolü doğrultusunda Samsunspor Kulübü'ne gelen; KRC Genk Akademi Sportif Direktörü Koen Daerden, KRC Genk eski Teknik Direktörü  Scout Jos Daerden ve Thibaut Courtois ile Simon Mignolet, gibi dünyaca ünlü kalecileri keşfeden ve yetiştiren Akademi Kaleci Antrenörü – Altyapı Scout ekibinden Poll Peters, 5 gün boyunca antrenmanlarıı takip ederek gözlemlerde bulundular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.