Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Uyanık, emniyet yetkililerinden tek bir istekte bulundu

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Anlamsız ve izah edilemeyen diretmelerle seyircimize yapılan kötü davranışa her zaman karşı çıkarız. Çünkü taraftarımız bizim konuklarımız. Bizler hepimiz Samsunspor sevdalıyız" dedi. 

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, emniyet yetkilileriyle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Emniyet yetkilileriyle buluşmasında kendilerinden tek bir taleplerinin olduğunu söyleyen Başkan Uyanık, "Biz emniyetimizin çizdiği kurallara daima saygılı olacağız. Ancak taraftarımıza karşı çifte standart uygulanmamalı; emniyet yetkilileriyle görüşmemde onlardan talebimiz insanı nezaket oldu" dedi. 

İZAHI OLMAYAN DENETLEMELER

'Samsunspor taraftarına karşı kaba hoyrat ve nazik olmayan tavra karşıyız' diyerek sözlerini sürdüren Başkan Uyanık, "Bunların dışında herkes işini yapmalı. Anlamsız ve altı doldurulmayan izah edilemeyen diretmelerle; seyircimize yapılan kötü davranışa her zaman karşı çıkarız. Çünkü taraftarımız bizim konuklarımız. Bizler hepimiz Samsunspor sevdalıyız. 

MÜNFERİT HAREKETLER 

Burada taraftarımızı kollamak zorundayız. Çünkü ortak paydamız Samsunspor. Buluşmamızda sadece aramalar değil otopark konusu da dahil her şeyi konuştuk. Denetlemek aranmak güvenlik önemli şeyler. Abartılı ve kibar olmayan davranışların karşısında olacağımızı söyledik. Emniyet yetkilileri de bunların münferit hareketler olduğunu daha dikkatli olacaklarını ifade ettiler. 35 gün sonra Samsunspor ikinci döneme gereksiz gerilimi geride bırakmış seyircisiyle memurlarıyla daha anlayışlı  girecektir. Çünkü ortada paylaşılamayan bir şey yok. Kavga edecek bir sebepte yok."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.