Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Tutu neden konuşmuyor ?

Samsunspor

Samsunspor'un özellikle yabancı oyuncu transferinde bocalaması camiayı tedirginliğe sürüklüyor. Spor otoriteleri, kulüp başkanının mutlaka çıkıp konuşması ve kamuoyuna yapılacak işlerden ve atılacak adımlardan bahsetmesi gerektiğini belirtiyor. 

Samsunspor Haber - En kritik dönemde ses çıkarmayan başkan ve yöneticilerin bu sessizliği çeşitli yorumları da beraberinde getiriyor. Taraftarların sezon açılışı sırasında Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'ya büyük tepkisi göstermesinin arkasından büyük şok yaşayan yönetim kurulu, neye uğradığını şaşırdı. Böyle bir tepki beklemedikleri her hallerinden belli olan Tutu ve kurmaylarının sessizliği kafa karıştırmaya devam ediyor.


NELER OLUYOR ?


Taraftarların büyük bölümünün tepkisini alan kulüp başkanı Erkurt Tutu'nun kendisine yönelik davranışlardan sonra sessiz kalması ise ayrı bir dikkat çekici durum. Spor otoriteleri, kulüp başkanının mutlaka çıkıp konuşması ve kamuoyuna ve taraftarlara yabancı oyuncu transferleriyle beraber bundan sonra yapılacak işlerden ve atılacak adımlardan bahsetmesi gerektiğini belirtiyor. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.