Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Tutu istifa edecek mi?

Samsunspor

Samsunspor taraftarının istemediği adam haline gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun son oynanan İstanbulspor karşılaşmasından sonra ciddi anlamda istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi. Kırmızı beyazlı taraftarların istemediği adam haline gelen Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun istifa edip etmeyeceği herkes tarafından büyük merak konusu oldu. 


TUTU: ARTIK YORULDUM 

Kulübün artık yönetilebilir bir duruma geldiğini ve bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen ancak lige kötü bir giriş yapan kırmızı beyazlı ekipte sergilenen futbol, alınan kötü sonuçlar ve transferlerin beklentileri karşılayamaması taraftarı da çileden çıkardı. Taraftarlar tüm bu olumsuzların tek sorumlusu olarak Samsunspor yönetimini işaret ediyor. 


TARAFTAR O AÇIKLAMAYI BEKLİYOR 

Son oynanan İstanbulspor deplasmanında güçlü bir sesle yönetimi istifaya davet eden kırmızı beyazlı taraftarların gözü kulağı Tutu'dan gelecek açıklamaya çevrildi. Başkan Tutu'nun maç sonrasında oldukça yorgun ve moralsiz olduğu gözlenirken yakın çevrisine 'artık yoruldum, bırakmayı düşünüyorum' dediği öğrenildi. Kulüpten bu konuyla ilgili olarak net bir açıklamanın bu hafta içinde yapılması gündemde.
 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.