Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Tutu: Alpay Hoca ile devam ediyoruz

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, Altınordu karşılaşması sonrasında soyunma odasına inerek futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Tutu'nun oyuncularına, "Moralinizi bozmayın. Bizim sizlere güvenimiz sonsuz. Alpay Hocamız ile yolumuza devam ediyoruz" dediği öğrenildi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, teknik direktör Alpay Özalan ile devam etme kararı aldı. Dün akşam oynanan ve Altınordu'nun 4-1 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşma sonrasında soyunma odasına inen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Taraftarların sonuca odaklı olarak hem teknik heyet hem de futbolculara yönelik protestoları sonrasında takımdan sakin olmalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu, "Lig uzun bir maraton. Takımlar bazen böyle sürpriz sonuçlar alabilir" dedi. 

TARAFTARI HİÇE SAYDILAR 

'Moral - motivasyonunuzu bozmayın' diyerek oyuncularına destek olan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu, "Teknik direktörümüz Alpay Hoca ile devam edeceğiz. Bu akşam herkes idmanına çıkacak ve çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Ankaragücü maçıyla beraber Samsunspor gerçek gücünü gösterecektir" diye konuştu. Yaşanan bu gelişme sonrasında teknik direktör Alpay Özalan ise bu akşam saat 18.00'a idman programı koydu. Samsunsporlu taraftarlar ise yönetimin tam aksine teknik direktör değişikliğinin takımın menfaatlerine olacağı görüşünde. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.