Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Karayılmaz’dan yenilgi sonrası flaş adım

Samsunspor

Adanaspor’a deplasmandı 2-1’lik skorla mağlup olan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, soyunma odasına indi. Başkan Karayılmaz oyuncularına; “Kafanızı yerden kaldırın. Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Savaşmaya devam” diye konuştu.

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, 2-1 kaybedilen Adanaspor karşılaşması sonrasında soyunma odasına indi. Oyuncularına ‘kafanızı yerden kaldırın’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Karayılmaz, “Bu sonuç her şeyin bittiği anlamına gelmiyor. Daha önümüzde oynayacağımız alacağımız puanlar var. Yönetim olarak her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

BAHANE ÜRETMİYORUZ 

Futbolcuların üzüntülerinin yüzlerinden okunduğunu da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Rakibimizle kora kor bir mücadele sergiledik. Maç için içinde yakaladığımız Ahmet ve Angan ile iki pozisyonu golle sonuçlandırmış olsaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Şimdi bazı dostlarımız yine bahane üretiyorlar diyecekler. Asla bahane üretmiyoruz. Bu takım ligde kalacak. Bundan  en ufak bir şüphem yok” dedi. 

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

İç sahada oynayacakları özellikle İstanbulspor karşılaşmasında taraftar desteğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyaçlarının olduğunu kaydeden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “Samsunspor taraftarıyla çok farklı bir kimliğe bürünüyor. Takım olarak bizim bundan sonra oynayacağımız maçlarımızı kazanma gücümüz var. Bu noktada çalışmalarımıza eksiksiz olarak devam edeceğiz ve Samsunspor’u sezon sonunda bu ligde tutacağız” diye konuştu. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.