Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan Karayılmaz: Samsunspor pes etmeyecek

Samsunspor

Başkan Ahmet Güral Karayılmaz, son düdüğe kadar var olan umutlarını sürekli taze tutacaklarını ifade ederek, “Biz bitti demeden bitmez. Samsunspor bu ligde kalacaktır” diye konuştu.

Samsunspor Haber – Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Denizlispor karşısında kaçan galibiyete üzüldüklerini ancak son haftaya kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Samsunspor Başkanı Karayılmaz, “Denizlispor karşısında 2 – 0 ‘lık skoru yakaladıktan sonra galip gelememek bizleri üzdü. Boş kaleye gol atamadık çok basit goller yedik hakem penaltımızı vermedi. Bu muhteşem taraftarımızın önünde kazanmamız gerekiyordu olmadı ama mücadeleye devam” dedi. 

İYİ NİYETLİ DEĞİLLERDİ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, bu sezon sürekli hakem hatalarının kendi aleyhlerine yapıldığını söyledi. Karayılmaz, “ Adana Demirspor maçında verilmeyen çok net golümüz var. Boluspor maçında verilmeyen çok net penaltımız var. Denizlispor maçında verilmeyen çok net penaltımız var. Bunların hepsi iyi niyetli hakem hataları mı? “diye konuştu.

PES ETMEYECEĞİZ

 
Her şeye rağmen pes etmeyeceklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Karayılmaz, “Matematiksel olarak şansımız halen devam ediyor. Giresunspor ve son hafta sahamızda oynayacağımız Ümraniyespor maçlarını kazanarak ligde tutunacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızında buna inanmalarını ve takımlarından olan desteklerini çekmemelerini istiyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.