Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan İsmail Uyanık suskunluğunu bozdu! Onlar Samsunspor'un efsane isimleridir 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Futbolcu izleme komitesinde yer alan eski oyuncularımız gerek kamuoyunda kendilerine yönelik başarısızlık ithamlarıyla ilgili durumları da göz önünde alarak bizimle bu sezon devam etmek istemediklerini söylediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlar Samsunspor’un efsane isimleridir. Samsunspor’un en önemli dönemlerinde büyük işler yapmış insanlardır" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, futbolcu izleme komitesindeki art arda gelen istifaları değerlendirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Uyanık, "Takım yavaş yavaş toparlanacak. Samsunspor, bütün ekibiyle çalışıyor. Sadece transfer döneminde çok fazla spekülasyon yapmak, çok fazla dışarıya isim sızdırmak kulübün maddi manevi menfaaleri açısından doğru olmadığı için bunu daha gizli ve içeride tutmak gerekiyor. Geçen sezon başında yola çıktığımız Samsunspor’un eski futbolcuları ve bizim ekibimiz ile sezon sonunda olaylar malum" diye konuştu. 

HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Uyanık, "Biraz içinde bulunduğumuz durumda kendimizi başırısız adlediyoruz. Sonuç olarak şampiyon olamadık. Bu başarısızlıkta kendi payımıza düşeni yaptık. Arkadaşlarımız da gerek kamuoyunda kendilerine yönelik başarısızlık ithamlarıyla ilgili durumları da göz önünde alarak bizimle bu sezon devam etmek istemediklerini söylediler. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlar Samsunspor’un efsane isimleridir. Samsunspor’un en önemli dönemlerinde büyük işler yapmış insanlardır. Kendilerine yapılan ithamlardan dolayı da üzüntülü oldukları için Samsunspor’daki görevlerini bırakmışlardır. Bu sene başarıya ulaşmak için daha çok çalışacağız. Daha çok tecrübelendik. Yükseliş sezonu hayırlı olsun. Scout ekibinde bir kan değişikliği oluyor" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.