Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Başkan İsmail Uyanık, Nuri Asan Tesisleri konusunda gerçekleri açıkladı...

Samsunspor

Samsunspor eski başkanı İsmail Uyanık, "Zihni Şahin başkan döneminde 10 senelik kira sözleşmesi yapıldı belediye meclisinden onaylanarak En az 7 senesi var. Kim kimi nerden çıkarıyor, daha nasıl resmiyet olacak ? Bu kira sözleşmesinden kimsenin haberi yok mu ? " dedi. . 

Samsunspor Haber - Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsunspor'a ait olan Nuri Asan tesislerinin yerinde kalacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından bu kez Nuri Asan tesislerine komşu olan Samsun Tenis Kulübü için yeni bir karar alınması Nuri Asan Tesisleri konusunu yeniden alevlendirdi. Son gelişmeleri medyadan takip eden Samsunspor eski Başkanı İsmail Uyanık ise yaptığı açıklamayla kırmızı beyazlı taraftarların yüreklerine adeta su serpmiş oldu. 

10 YILLIK SÖZLEŞMEİMZALADIK

Nuri Asan Tesisleri'nin Samsunspor'dan alınıp alınmama konusuna son noktayı Samsunspor eski başkanı İsmail Uyanık koydu. Kırmızı beyazlı ekibin eski Başkanı Uyanık, twitter hesabından yaptığı o açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Zihni Şahin başkan döneminde 10 senelik kira sözleşmesi yapıldı belediye meclisinden onaylanarak En az 7 senesi var. Kim kimi nerden çıkarıyor, daha nasıl resmiyet olacak ? Bu kira sözleşmesinden kimsenin haberi yok mu ?". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.